“Precies dat wat ik met Jack Pot DTP Events nastreef. Onbetaalbare content creëren voor ondernemers, bedrijven, zzp’ers en freelancers.”
ALEXANDER FRENCKEN

WAAROM DTP TRAVEL EVENTS
In de jaren negentig ging ik één of twee keer per jaar met een kleine groep vrienden en bekenden drie of vier dagen naar Saint Jean Cap Ferrat in Zuid Frankrijk.

De samenstelling was altijd anders. Ondernemers, zzp’ers, freelancers of zoals ik toen in vast dienstverband. Wat we gemeen hadden was sport, lekker eten en ontspanning. Ideale ingrediënten voor een kort ‘event’.

Ik geloof in dit concept als zakelijke dienst. Omdat mijn ervaringen, belevingen en de opgebouwde vriendschappen onbetaalbaar zijn gebleken. Precies dat wat ik met Jack Pot DTP Events nastreef. Onbetaalbare content creëren voor ondernemers, bedrijven en zzp’ers.

EERSTE DTP TRAVEL EVENT
In het voorjaar van 2019 organiseert Jack Pot zijn eerste DTP Travel event. Wil je op de hoogte blijven om als een van de eerste te kunnen kiezen uit het totaal aanbod? Schrijf je dan in met onderstaand formulier. Zodra de Jack Pot DTP Travel events bekend zijn. Ben je de eerste die het weet.

NAAM

E-MAIL

WAT IS DTP TRAVEL
ONTSPANNEN OP AVONTUUR
GOED GEREGELD
GELIJKGESTEMDEN
HELPEN EN INSPIREREN
DIVERSITTEIT IN LIFESTYLE
ON/OFFLINE ONDERNEMEN
SPORT EN LEKKER ETEN 

INFORMATIE
alexander@jack-pot.nl
+31 6 393 22 405