“Gewoon beginnen. Dan kom je vanzelf ergens uit.”
JACK POT

AUTODIDACT MET 3X WOORDWAARDE
Dat ik het maken van o.a. advertenties, logo’s en display’s snel in de vingers had, heb ik te danken aan de vele uren Lego in mijn jeugd. Daarbij blonk ik uit in het handenarbeidlokaal van de Montessorischool.

Na een avontuur op het grafisch lyceum in Amsterdam, kwam ik als werktekenaar op de Studio van een reclame bureau terecht. Na een jaar kwam daar de Apple computer bij. Techniek in de combinatie met mijn praktische talent werd een succesvolle combinatie. Een DTP’er was geboren.

LESGEVEN EIGEN STIJL
Na zeven jaar lesgeven aan de Junior Academie ben ik als echte autodidact mijn eigen stijl in lesgeven gaan ontwikkelen. Mijn werkwijze is dat ik vooral bij de basis blijf. Dat doe ik omdat voor mij is gebleken dat een autodidactische aanpak het beste past bij het leren werken met software in een creatief beroep.

ALLEEN OF IN EEN GROEP
Om zo snel mogelijk stappen te maken met de DTP Lessen kiest Jack Pot er voor om met kleine groepen te werken. Denk dan aan minimaal drie en maximaal vijf personen. 1 op 1 kan ook. Het werken en leren in kleine groepen heeft het voordeel dat je snel veel diversiteit van DTP ervaart.

Ben je nieuwsgierig en wil je meer informatie over het lesprogramma of de 1 op 1 lessen? Mail of bel met Jack Pot. Volgens mij staat hij op geven.

DTP LESSEN
PRAKTIJK GERICHT
DTP VANUIT DE BASIS
AUTODIDACT LEREN
KLEINE GROEP
1 OP 1 LESSEN
FLEXIBELE LES LOCATIES
DIVERSITEIT VAN DTP

INFORMATIE
alexander@jack-pot.nl
+31 6 393 22 405